Nuria Roig va començar la seva passió per la moda fa més de dues dècades, quan a l’any 1992, junt amb una amiga, va obrir la seva primera botiga: Kasperle. Era una botiga petita i acollidora pels voltants de la plaça Adriano de Barcelona. Aquest primer salt al món de la moda va impulsar els canvis que havien de passar als propers anys.

Quan la seva amiga va decidir retirar-se l’any 1996, va arribar el moment de prendre una decisió important: obrir la primera botiga sota el nom de NURIA ROIG. Gràcies al seu caràcter arriscat i emprenedor, va apostar per una botiga gran, al carrer Capità Arenas de Barcelona, fent una ampliació l’any 1998. Aquesta va ser una aposta arriscada però carregada de ganes i il·lusió, i va suposar l’inici del que a dia d’avui és NURIA ROIG.

Després de grans esforços i treball, seguint una estratègia de selecció de les millors marques nacionals i internacionals, es va anar reflexant la seva personalitat, amb qualitat, elegància i atenció a la demanda de la seva clientela, que es va anar fidelitzant. NURIA ROIG es va convertir en un punt de referència com a botiga de moda multimarca a la ciutat de Barcelona. Va ser l’any 2000 quan va començar a ampliar l’estructura obrint la seva segona botiga a l’avinguda Diagonal, un dels centres neuràlgics de la moda de la ciutat.

La darrera aposta de NURIA ROIG, al 2008, va ser la seva tercera botiga al carrer Cornet i Mas de Barcelona, al bell mig del barri de Sarrià. Es una zona molt diferent, tranquil·la, peatonal i ideal per passejar i fer quatre compres. Sarrià es un poblet dins d’una magnífica ciutat.

Així doncs, amb el seu caràcter senzill, d’auto superació i de bon gust, ha fet encaixar a la perfecció el seu producte amb el públic de Barcelona. NURIA ROIG, com a negoci clàssic, familiar i proper al públic, treballa per la satisfacció de cada una de les persones que ens visita per tal de que en surti més contenta i satisfeta.

Scroll Up